Nedostatak jednog ili više zubi riješava se ugradnjom implantata u kost na koji se onda stavlja krunica ili pak služi kao nosač mosta ILI STABILIZATOR PROTEZE. Implantati su izrađeni od titana koji je biokompatibilan s našim organizmom.

Kandidati za ugradnju dentalnih implantanata danas su gotovo svi pacijenti bez obzira na dob, a u našoj ordinaciji ugrađuju se dva implantološka sustava koji su ujedno i svjetski trendovi.

Nobel Biocare koji spada u sam vrh svjetskih implantoloških sustava te Denti Implant System nastao u Mađarsko – Njemačkoj suradnji.

 

 

Zahvaljujući jako dobroj suradnji i partnerskom odnosu s dentalnim laboratorijem čiji su voditelji dentalni tehničari Marko Čeko i Roko Sumić, imamo privilegiju rada na najnovijoj 3D tehnologiji (intraoralni i laboratorijski 3D skeneri, gloadlice) koja nam omogućuje da vam ponudimo kvalitetno protetsko riješenje sa adekvatnom funkcijom i estetikom (keramika i cirkon) u kratkom vremenskom periodu.

 

Naša ordinacija također surađuje s UniMedic centrom d.o.o., centrom za bolesti glave i vrata pod vodstvom prof.dr.sc. Mirka Ivkića, a u svezi savjetovanja, dijagnostike i terapije u zahvatima sa istim dodirnim anatomskim područjima, ali isto tako i u estetsko-korekcijskim zahvatima na licu i zubima.