O nama

Sve je počelo sada već davne 1991. godine u zagrebačkom Rudešu, na adresi Prilaz Grge Antunca 4 gdje vas i danas očekuje naš uigrani stručni tim stomatologa i pratećeg osoblja s doktorom Miloradom Čekom na čelu:

Kristina Azinović, DMD

Mate Čeko, Oral Implantology, MSc

Valentina Vučković, dentalni asistent

Dugogodišnja edukacija i praksa te kontinuirano stručno usavršavanje omogućuju nam da kvalitetno rješavamo sve stomatološke problema, a po potrebi, našem glavnom timu se pridružuju i vanjski stručnjaci – vrhunski kirurzi, parodontolozi, ortodonti…

Znamo da odlazak stomatologu nije vaša ideja dobrog provoda i zato se posebno trudimo da sa svakim pacijentom uspostavimo poseban odnos uzajamnog povjerenja i učinimo svaki posjet našoj ordinaciji ugodnijim i opuštenijim.

Maksimalno smo posvećeni riješavanju svih zubno – oralnih problema naših pacijenata uz pomoć dobre diagnostike i pravilno određenog tretmana.

Trudimo se da sa svakim pacijentom uspostavimo odnos uzajamnog povjerenja te da na taj način njihov dolazak učinimo opuštenijim.

Oprema

Kvalitetu usluga, uz stručno i susretljivo osoblje, osigurava i vrhunska stomatološko-tehnološka opremljenost ordinacije

  • Castellini stolice s autosterilizacijskim sustavom za nasadne instrumente (bušilice) te Cominox-steril Klave (autoklav za sterilizaciju),
  • najnoviji Kodak sustav digitalne radioviziografije (RVG) itd.
  • vlastiti CAD CAM sustav izrade krunica, ljuskica, inlaya i mostova (3D printer i skener). To je potpuno kompjuterizirana izrada nadomjestaka Cerec-Sirona sustavom. Upravo posebnost izrade nadomjestaka nas čini najsuvremenije opremljenom ordinacijom. Posebnost izrade je u kompjuterskom vođenju od početka do kraja procesa.Tako za većinu protetskih radova ne treba uzimati otiske već je dovoljno jednostavno snimanje preparacije (3D skener). Sve nadomjestke izrađujemo od pune keramike, zirkona ili zirkona obloženog keramikom (3D printer).Kvalitetu usluga, uz stručno i susretljivo osoblje, osigurava i vrhunska stomatološko-tehnološka opremljenost ordinacije npr:

Posebna briga posvećena je dezinfekciji prostora i opreme, što također dodatno  povećava sigurnost stomatološkog zahvata, a time i zaštitu pacijenta.

Naš tim

Milorad Čeko

Milorad Čeko

Doktor

 

Mate Čeko

Mate Čeko

Oral Implantology, MSc

 

Kristina Azinović

Kristina Azinović

DMD

 

Valentina Vučković

Valentina Vučković

Dentalni asistent

 

Pošaljite nam upit

S veseljem ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i nedoumice.

Share This